Wat is Travelta / CMS


Laatste nieuws

Samenwerking met de Europeesche
In samenwerking met Europeesche verzekeringen heeft Travelta / CMS de mogelijkheid alle mogelijke verzekeringen via uw website aan te bieden. Alle gegevens van bezoekers die via uw website een verzekering afsluiten worden direct in het systeem van Europeesche geplaatst. Bovendien kunnen uw klanten schades snel en eenvoudig via hun account invullen en vindt een schade-uitkering dan zonder oponthoud plaats. Logo Europeesche verzekeringen Nog efficiënter werken dus...


Portfolio

Betuwe Express

Startpunt: Uw internetsite

U wilt zoveel mogelijk klanten bereiken via uw internetsite. Dit is nu mogelijk doordat de specialisten van Travelta / CMS voor u een compleet ingerichte en dynamische website ontwikkelen die perfect binnen uw huisstijl past. Uw site wordt voorzien van de laatste technieken en standaarden waardoor iedere bezoeker met iedere browser de gewenste reis kan vinden en boeken.

Uw logisch en gestructureerd opgezette website geeft klanten de mogelijkheid om juist dié reis te vinden die zij zoeken. Vanuit de intelligente zoekmogelijkheid, categorie-indeling of aanbiedingen overzicht vindt de bezoeker de juiste reis met uitgebreide reis- en locatie-informatie welke direct geboekt kan worden of een offerte voor aangevraagd kan worden. Al het mogelijke is gedaan om het voor een bezoeker zo makkelijk en snel mogelijk te maken om tot boeken over te gaan. Zo is er bijvoorbeeld een koppeling naar de Nederlandse Postcode database. Hierdoor behoren invoerfouten tot het verleden en vindt het invoeren van naw gegevens op één overzichtelijke pagina plaats.

Direct boekbare reizen kunnen desgewenst online betaald worden met behulp van algemeen geaccepteerde creditcards of het Nederlandse I-Deal systeem.

Lees verder    Zoekmachine optimalisatie